loungeseng polyrattan sort 42646

Dette 2-i-1 loungesæt i polyrattan er ideelt til afslapning ved swimmingpoolen, i din have eller på din altan. Takket være sættets eksklusive modulære design, er dette udendørs loungesæt meget fleksibelt, og det kan også sættes sammen som en stor, rund daybed!  

VURDERING:
10.999,-
AKTUELT BUD !
5.753,-

Beskrivelse

Det pulverlakerede stålstel gør sættet ganske stabilt og holdbart. Loungesættet er nemt at rengøre, slidstærkt og velegnet til daglig brug takket være det vejrbestandige og vandtætte PE-rattan. Det hvide soltag i polyester beskytter mod sollyset, når du læser eller slapper af på sommerdage.

 

De tykke, bløde sædehynder med skumfyld er lavet af vandafvisende polyester, og er særdeles behagelige at sidde på. Hyndebetrækkene, i polyester med skjulte lynlåse, er lette at rengøre og kan tages af og vaskes. Det modulære loungesæt i rattan er meget fleksibelt, og kan nemt flyttes rundt, så du kan tilpasse det til forskellige omgivelser.

 

Pakken indeholder 1 solseng med baldakin, 1 rund ottoman, 2 vifteformede ottomaner, 5 hynder og 4 puder. Bemærk: Vi anbefaler at solsengen dækkes til i regn-, sne- og frostvejr.
Specifikationer
Rattanfarve: Sort
Hynde-, pude- og tagfarve: Cremehvid
Materiale: Pulverlakeret stålstel + PE-rattan
Hynde-, pude- og tagmateriale: 100 % polyester
Produktmål: 230 x 70 cm (D x H)
Produktmål med taget slået helt ud: 230 x 175 cm (D x H)
Med gasløft
Kan sættes sammen til en stor, rund daybed, eller stilles separat som et loungesæt
Pakken indeholder:
1 x solseng med baldakin
1 x rund ottoman
2 x vifteformet ottoman
5 x hynde
4 x pude

Du kunne måske også være intereseret i disse auktioner