udendørs spisebordssæt 7 dele polyrattan og akacietræ sort 43946

Vores udendørs spisebordssæt i polyrattan vil være fokuspunktet i haven, på terrassen eller i gårdhaven. Det tilføjer samtidig både elegance og rustik charme til dit udendørsområde.

VURDERING:
6.995,-
NÆSTE BUD
3.510,-

Beskrivelse

Dette udendørs spisebordssæt er lavet af vandafvisende polyrattan, og det er let at vedligeholde. Stålstellet gør bordet og stolene særdeles robuste og holdbare. Bordpladen er lavet af akacietræ, et tropisk hårdttræ, hvilket er vejrbestandigt og holdbart til brug i årevis. Det har fået en finish med naturlig olie. Håndværket og de smukke træfibre gør hver del af møblet unikt og en smule anderledes. Alle delene er lette at flytte, takket være den lette konstruktion. Dette sæt leveres også med yderst behagelige, tyktpolstrede sædehynder for den ultimative komfort. Polyesterbetrækkene kræver lav vedligeholdelse og kan også tages af og vaskes. Vores spisebordssæt er let at samle. Pakken indeholder 1 bord, 6 lænestole og 6 sædehynder.

Vigtig bemærkning: Farver kan variere fra møbel til møbel, hvilket gør hvert spisebord unikt. Vi anbefaler, at du dækker bordet til i regn, sne og frost for at forlænge dets levetid.
Specifikationer
Farve: Brun og sort
Materiale: Polyrattan + bordplade og armlæn i massivt akacietræ + pulverlakeret stålstel
Hyndebetræk, materiale: 100 % polyester
Mål, bord: 115 x 74 cm (Diameter x H)
Mål, stol: 59 x 60 x 88 cm (B x D x H)
Tykkelse, hynde: 5 cm
Sædebredde: 47 cm
Sædedybde: 45 cm
Sædehøjde fra gulvet uden hynde: 44 cm
Armlænshøjde fra gulvet: 67 cm
Let at samle
Pakken indeholder:
1 x bord
6 x lænestol
6 x sædehynde

Du kunne måske også være intereseret i disse auktioner