Accessories auktion

Vi har altid et bredt udvalg af lækre accessories hos BazarAuktion. Vi har et flot sortiment af tasker, rygsække, punge, smykkeskrin, solbriller og andet lækkert tilbehør. Husk at holde øje med siden, da vi hele tiden starter nye auktioner med nye produkter. BazarAuktion har auktioner med accessories til både damer, herrer og børn. Vores produkter kan sagtens findes i andre webshops, men hos os er du selv med til at sætte prisen.

 

Sorter:

Classy Elegant damepung
Sælges af: MP HANDEL

Pierre Cardin gavesæt til m...
Sælges af: MP HANDEL

PIERRE CARDIN ARMBÅNDSSÆT P...
Sælges af: MP HANDEL

Ellehammer Copenhagen
Sælges af: MP HANDEL

Elegant Smykkeskrin
Sælges af: MP HANDEL

PIERRE CARDIN UR/SMYKKE SÆT...
Sælges af: MP HANDEL

Karmel Håndtaske T23KAR
Sælges af: MP HANDEL

PIERRE CARDIN UR/SMYKKE SÆT...
Sælges af: MP HANDEL

Køb billige accessories

Gør en god handel hos BazarAuktion! Vores lækre udvalg af accessories kan findes i andre webshops, men hos os byder du selv på produkterne og er dermed med til at bestemme prisen. Vi får også hele tiden nye produkter til auktion – Så hold øje med hjemmesiden. Vi har et bredt udvalg af lækkert tilbehør, så du kan helt sikkert finde noget som, falder i din smag.

Du kan spare mange penge ved at købe dine accessories på auktion. Da alle vores auktioner med accessories har meget lave startbud og ingen hammerslagsgebyr. Så hold øje med vores auktioner og byd på dit drømme tilbehør.

 

Tasker på auktion

Vi sælger tasker og punge i lækker kvalitet til dagens mode. Lad dig endelig friste, og find lige præcis den taske eller pung som passer dig bedst, og som kan give dig lidt ekstra luksus og stil i hverdagen eller til festen.

Tasker kan have mange funktioner og netop derfor her en kvinde i gennemsnit 6 håndtasker. Du kan bruge en lille håndtaske, når du skal i byen, en større taske til arbejde, hvor der måske skal medbringes en computer. Så kan man desuden have brug for en stor taske til weekendturen, og en mellemstørrelse taske til shoppeturen, hvor du kan have indkøb og pung. Tag et kig på vores side. Måske du forelsker dig i din næste taske. 

Vores sortiment skifter løbende, så det kan betale sig at holde øje med siden. Vi afholder nye auktioner hver dag, så du også har muligheden for at køre et godt kup. Find din næste taske til den bedste pris.