Online Auktion af dagligstuemøbler

Foruden soveværelset - hvor det meste af tiden bruges på at sove - er dagligstuen og køkkenalrummet det sted, vi bruger mest tid. Derfor giver det også kun god mening, at det er dette rum, man bruger mest tid og kærlighed på at indrette, ligesom man gerne vil have det. Det kan gøres på rigtig mange måder, og takket være Bazar Auktion har du god mulighed for at finde de ting, der passer ind hos dig. Vi har et bredt udvalg, og du kan anskaffe tingene til den pris, du mener de er værd. Her er det nemlig dig, der bestemmer den maksimale pris, du vil give med dine bud. Alle vores online auktioner starter på meget lave startbud, så du kan potentielt anskaffe dine favoritmøbler til en meget favorabel pris.

Sorter:

Sofaer og lænestole på auktion

Et af de vigtigste møbler i dagligstuen er for de fleste en sofa. Oftest er det sofaen der definerer dagligstuen, fordi din familie og dine gæster med det samme tænker, at det er her, man skal sidde. 

I visse dagligstuer giver det sig selv, hvor ens sofa skal placeres, mens det andre gange kræver lidt mere opfindsomhed at finde det korrekte sted. 

Den opfindsomhed er dog ikke lige så nødvendig, hvis du køber en sofa hos BazarAuktion. Her finder du nemlig flere forskellige typer af sofaer i flere størrelser. Dermed skulle det gerne være nemt for dig at finde én, om end den skal være praktisk, funktionel eller moderne, så kan du finde den der passer perfekt til din stue. 

Dog er det ikke kun sofaer, du finder her. Måske du mangler den helt rigtige lænestol til at fuldføre din stue? Uanset om lænestolen skal bruges til 'bare' at sidde i, til at se fjernsyn eller læse i, så kan du helt sikkert finde den helt rigtige for dig her.

Du kan blandt andet finde moderne læder lænestole, som ville passe perfekt ovre i hjørnet, som en ekstra siddeplads i dagligstuen eller bare som pynt. I så fald, om du bor stilrent eller rustikt, så ville den passe perfekt ind i jeres hjem.

Er du udkig efter en mere komfortabel lænestol, så kan du også finde det her hos BazarAuktion. Kig vores mange muligheder igennem og find den, der passer bedst til din dagligstue og send et bud afsted. 

Gør stuen komplet med sofabord og TV-bord

Hvis din stue lige mangler det sidste for at være tiptop, så kan det være, du skal kigge på, om du mangler et sofabord eller et TV-bord.

Et TV-bord kan have mange funktioner i dag, men i ældre dage var den der til at opbevare videoptageren, VHS båndene eller DVD'erne. I dag er alt mere digitalt, og der er ikke det samme behov for at skulle opbevare eller for den sags skyld skjule tilbehørsprodukter til fjernsynet. 

Begge borde er med til at give dagligstuen det helt rigtige look. Et godt råd herfra er at sikre, at dit TV-bord matcher med dit TV, og at dit sofabord matcher sofaen - og de to må naturligvis også gerne matche hinanden bedst muligt, da det ganske enkelt bare ser bedre ud. Det giver samme rene linjer og udtryk i rummet, som virker mere roligt og enkelt for både dig og dine gæster. 

Du kan købe begge på online auktion her hos Bazar Auktion, og du kan gøre det til en overkommelig pris. Det er nemlig dig selv, der helt selv styrer, hvad dit højeste bud skal være. 

Belysning og tilbehør er vigtigt

Noget der også er vigtigt i en stue, er det helt rigtige belysning og andet tilbehør. Gulvlamper, vægure og tæpper er derfor også noget du finder i store mængder hos Bazar Auktion.

Vi har samlet det hele, så du nemt kan byde på - og forhåbentlig vinde - online auktioner, der virkelig kan give din dagligstue et designmæssigt løft, du føler dig hjemme i. Du behøves ikke gå i fem forskellige butikker - her finder du det hele med få klik.