Elektronik og personlig pleje

Bazar Auktion har et bredt udvalg af elektronik og personlig pleje. Vi har bl.a. et bredt udvalg barbermaskiner, hårtørrer, trådløse hovedtelefoner samt power banks mm. Vi tilføjer hele tiden nye produkter så husk at holde øje med siden. Vores startbud starter på 1 krone – Så her er der virkelig penge at spare. Ofte kan du købe produkter til under den vurderede pris. Når du har vundet en auktion, leverer vi hurtigt dit produkt til en pakkeshop i nærheden af dig.

Vores produkter i denne kategori gør hverdagen lettere for dig. Kom nemmere igennem din træning med Trådløse magnetiske hovedtelefoner som er designet til sport og træning eller undgå at løbe tør for strøm med en lækker powerbank. Derudover har vi også et bredt udvalg af elektroniske produkter til personlig pleje.  

 

Sorter:

5 I 1 BARBERINGSMASKINE SODY
Sælges af: MP HANDEL

Sody Glattejern
Sælges af: MP HANDEL

Soundlogic Superior trådløs...
Sælges af: MP HANDEL

Elektronik auktion online

Vores hverdag er fyldt med elektronik, både derhjemme og på arbejdspladsen. Elektronik gør vores hverdag nemmere, derfor bruger vi det gerne morgen, middag og aften. Når du står op om morgen og skal børste tænder, er tandbørsten elektrisk. Kaffen bliver brygget på en kaffemaskine. Når du er på farten og din telefon er ved at løbe tør for strøm, så oplader du den med en power bank. Mens du støvsuger, lytter du sikkert ofte til musik med enten et par hovedtelefoner eller earplugs, så du ikke bliver generet af motorstøjen fra støvsugeren. Igennem hele dagen bliver vores hverdag gjort nemmere af elektronik.

Kender du også det når høretelefonerne går i stykker eller hårtørreren bare ikke kan mere? Det er ting vi ikke vil undvære i vores hverdag, men det er også rigtig irriterende at skulle bruge mange penge på noget nyt. Det kan du slippe for hos os! Med vores elektronik auktioner kan du gøre en god handel på lige netop det du står og mangler. Vi har et stort udvalg af helt nye og lækre elektronik produkter som de fleste af os bruger i vores hverdag. Hos os kan du selv være med til at bestemme DIN pris, så du er helt sikker på ikke at komme til at betale mere end du ønsker.

Du kan spare mange penge ved at købe elektronik på auktion. Da alle vores auktioner på denne side starter på 1 krone, ligger priserne for det meste under den vurderede pris.

BazarAuktion har flere produktkategorier fyldt med produkter til auktion. Hos os kan du for eksempel finde et varieret udvalg af boligtilbehør, så som flotte vægure, lamper, fede stole mm. Du kan også finde dit nye favorit smykke hos os, da vi har flere øreringe, halskæder, armbånd og fingerringe på auktion. Derudover afholder vi også flere auktioner med ure – Vi har altid et bredt udvalg af ure på auktion – Både herre- og dameure. I vores accessories kategori finder du et flot sortiment af tasker, rygsække, punge, smykkeskrin, solbriller og andet lækkert tilbehør på auktion.