Øreringe auktion

Skal dine næste øreringe eller ørestikkere være sølv, guld eller en tredje farve? Hos Bazar Auktion har vi et stort udvalg af øreringe og ørestikkere, uanset om du skal bruge dem til fest eller hverdag. Find din favorit herunder og giv et bud på auktionen, inden den udløber. Der er god mulighed for at du kan spare en masse penge, da auktioner for vores øreringe har et meget lavt første bud. Det giver dig en ideel mulighed for at købe smykkerne til en pris, der ligger under vurderingsprisen. Og det kan alle jo godt li'! Find din favorit, og send dit bud afsted, inden tiden udløber.

Sorter:

Ørestikkere eller øreringe?

Der er mange muligheder, når man gerne vil have smykker i ørene. To af de muligheder er ørestikkere og øreringe, men hvad for en skal man egentlig vælge? Det er ofte en smagssag, og mens øreringe kan være det bedste valg for én person, så kan ørestikkere være den rigtige vej at gå for andre.

Ørestikkere kan være den rigtige vej at gå, hvis du ønsker et mere diskret smykke til at fuldføre dit look - uanset om det er til festen om aften, eller det er til arbejdsdagen. Et diskret smykke betyder dog ikke, at det behøves se kedeligt ud. Mange ørestikker fås i flere fornemme former og farver, og det er naturligvis ingen undtagelse her på BazarAuktion, hvor du kan få dem til en rigtig favorabel pris, som du selv er med til at vælge.

Øreringe kan derimod godt have lidt mere power over sig - det kan for eksempel være statement øreringe, hvor det helt store formål er, at de skal være store og iøjnefaldende. Statement øreringe og ørestikker er i hver sin boldgade størrelsesmæssigt, men heldigvis findes der også en masse i den gyldne mellemvej, hvor smykket skaber opmærksomhed men uden at stjæle fokus fra hele ens outfit. Vi har det hele her hos BazarAuktion. Du skal blot finde din favorit, sende et bud afsted, og så er det måske dig, der kan pynte ørene med flotte smykker i den kommende tid.

Smykkesæt på auktion

Det kan være svært at finde et par øreringe, der bare passer til alle ens outfits. Derfor kan det også være en rigtig god idé med et smykkesæt, hvor man får mange forskellige valgmuligheder at vælge imellem med bare et køb. 

Det betyder nemlig, at du kan mikse og matche på tværs af outfits - men også på tværs af smykker, så dine øreringe eller ørestikker kan matches med andre forskellige smykker alt afhængigt af, hvilket humør du er i, og hvad du synes passer bedst til den begivenhed, du skal til.

Her hos BazarAuktion har vi flere forskellige smykkesæts at vælge imellem, så du kan finde den helt rigtige til dig. Prisen er du selv med til at bestemme, da du blot skal sende dine bud afsted, inden auktionen udløber. Det er nemt, og hvis du vinder auktionen, så får du det altså altid til en fantastisk god pris, da du selv har fået lov til at vælge den. Find din favorit ovenover og byd, inden auktionen løber tør for tid, og en anden stikker af med produkterne.