Auktion af spisestuemøbler

Hos Bazar Auktion har vi altid et bred udvalg af møbler til din spisestue. Her finder du blandt andet spisebordsæt til forskellige antal personer og i forskelligt design og farver. Her har du rig mulighed for at finde lige præcis det spisebordsæt, der passer ind i dit hjem. Find dine favoritter, og kom med dit bud, inden auktionen udløber. 

Sorter:

Spisebordssæt på online auktion

Hvis din spisestue har behov for lidt forandring, så er det bedste sted at starte nok med et nyt spisebordssæt, der selvfølgelig er det vigtigste møbel i en spisestue.

Hos Bazar Auktion har vi et utroligt bredt sortiment af spisebordssæt, hvor du kan finde spiseborde og stole i en samlet pakke, hvad end du leder efter et sæt til to, fire, seks eller otte personer.

For at give dig maksimal tryghed, så er du samtidig sikret 14 dages returret samt to års reklamationsret, når du vinder en auktion hos os.

Køb nye spisestole til dit spisebord

Det er ikke alle, der har behov for et helt spisebordssæt. Det kan være, du har et rigtig flot bord, som du er meget glad for. Så er der jo ingen grund til at skille sig af med det. Men måske du har behov for nogle nye spisestole, der passer godt til bordet.

Her kan du finde lige præcis de spisestole, du vil have. Og du slipper for at skulle ud i alverdens butikker for at købe dem. Med vores online auktioner kan du byde på de spisestoler, du foretrækker, lige meget hvor du er og tid på døgnet. 

Vores auktioner er samtidig en rigtig god mulighed for at gøre det til en rigtig god pris. Alle vores auktioner har nemlig et meget lavt startbud. Det giver dig gode chancer for at finde de spisestole, der passer perfekt til dit hjem til en næsten chokerende god pris.