Bælter på auktion

Bælter skal holde bukserne på plads. Men de skal også meget andet! Et bælte er nemlig blevet en utrolig vigtig del af den stil, man gerne vil fremvise, og det er uanset, om det er en almindelig arbejdsdag, eller et stort bryllup man skal til. Den gyldne regel for mange er, at bæltet gerne skal matche ens sko, men mode og stil udvikler sig hele tiden, og reglerne ændrer sig fra dag til dag. 

Uanset hvad du er på udkig efter, så kan du dog det finde det her hos BazarAuktion. Vi har nemlig en masse lækre kvalitetsbælter for enhver smag. Dyk ned i vores brede sortiment, find din favorit og send dit bud afsted. Hos os vælger du nemlig selv, den pris du maksimalt vil betale. Dermed får du altid god værdi for dine penge, og ofte kan du gøre en rigtig god handel. 

Sorter:

Bælter til mænd og kvinder

Når det kommer til bælter, er det ikke en stor overraskelse, hvordan det bliver benyttet. Bælter er et vigtigt element i et outfit både i hverdagen og til fest. Det skal både kunne være praktisk, funktionelt og præsentabelt at benytte bælter til alle anledninger. 

For mænd er det de klassiske brede bælter, der er mest populære. Bælter i læder eller i lignende kvalitet, i enten brun eller sort, er oftest det man støder på i bybilledet, og det hænger måske sammen med, at disse bælter aldrig rigtig går af mode.

Iblandt kvinderne er det i samme ombæring også de klassiske læderlook bælter, hvor der oftest er flere detaljer i bæltespænden, som er tidsløst og bliver brugt i forskellige anledninger og på forskellige måder. Her er det muligt både at kunne bruge bæltet i et par lækre jeans til hverdag eller i taljen henover en smuk kjole til festlige lejligheder. Mændene bliver lidt mere begrænset og kan kun benytte bæltet i et par jeans eller habitbukser, som typisk fungerer både til hverdag og til fest. 

Forskellen i bælter til herre og damer er generelt bredden på bæltet, hvor mændenes bælter oftest bliver designet bredere end kvinders. Dog ikke sagt at det ikke er muligt at finde varieret designs og typer af bælter til begge køn, for udvalget er meget bredt. 

Vi opdaterer løbende vores auktioner, så hold øje med vores hjemmeside, så du har muligheden for at byde på dit favoritbælte.