Bliv sælger på BazarAuktion

 

Er du Webshop ejer, engros sælger eller på anden måde sælger nye produkter,

så kan BazarAuktion måske være noget for dig

hos BazarAuktion er det helt gratis at oprette sig og helt gratis at komme i gang

og vi hjælper gerne med opstart

 

Sælg på Auktion

- Styrk dit brand

- Du bestemmer start prisen

- Lavt provenu

- Du betaler kun for det du har solgt

- Jo mere du sælger jo mindre skal du betale

Hvordan kommer jeg i gang?

 - Vi hjælper dig

- Du kan selv oprette dig, log ind og gå ind under din profil og tryk "bliv sælger"

- eller kontant os på Info@BazarAuktion.dk så hjælper vi dig i gang.

- Du skal have CVR nummer.

Salgsvilkår

For at sælge hos BazarAuktion.dk skal du oprette sig som kunde og efterfølgende søge om at blive sælger enten ved at sende os en mail på Info@Bazarauktion.dk eller log ind og gå ind under din profil og tryk "bliv sælger"

Når du søger skal vi have dit cvr nummer og dine bankinformationer, for at modtage betaling for dit salg.

Se mere

Som sælger på Bazarauktion, får du adgang til at oprette auktioner selv, det er meget simpelt og vi har en lyn guide som vi sender til dig på mail, hvis der stadig er problemer så hjælper vi gerne på mail eller telefon.

Når der er en betaling fra vinderen af din auktion så får du automatisk en mail med oplysninger på kunden, og du står for levering til kunden.

Vi syntes vi har et lavt provenu, som udgangspunkt har vi no cure no pay (det er gratis hvis du ikke har noget salg) og jo mere du sælger jo laver bliver det provenuet i procent, den første måned er en opstarts/prøve måned hvor du vil betale 5% at omsætningen, efter den måned så køre vi det sådan at vi har lavet en 'trappe' du kan se satserne her:

Sælg for 0-9.999 kr. så betaler du 15% i provenu

Sælg for 10.000-19.999 kr. betaler du 14% i provenu

Sælg for 20.000-29.999 kr. betaler du 13% i provenu

Sælg for 30.000-39.999 kr. betaler du 12% i provenu

Sælg for 40.000-49.999 kr. betaler du 11% i provenu

Sælg for 50.000 kr. betaler du 10% i provenu

Kunden betaler fragten oven i auktionsprisen, og fragt prisen bliver udbetalt til dig uden gebyrer, sender du flere ting til sammen kunde i samme pakke, skal det oplyses til os på mail, for så tilbage betaler vi den overskydende fragt til kunden.

Vi samler alt omsætning fra måneden og udbetaler det den anden Mandag i måneden efter dine produkter er solgt og afsendt, du skal registrere online når du har sendt kundens produkt, da vi først trækker pengene fra kundens konto når når du har afsendt.

 

Når du sælger på Bazarauktion.dk, skal du være opmærksom på, at du er omfattet af lovregler herunder forbrugeraftaleloven

Hos Bazarauktion har alle kunder 14 dages retur ret det vil sige at de har 14 dage til at give BazarAuktion eller dig besked om at de har fortrudt deres køb derefter 14 dage til at returnere den købte vare, til dig som er sælger.

Eventuel fragt i forbindelse med tilbagevendelse vil som udgangspunkt påhvile køberen og skal ikke refunderes

Hvis varen er blevet brugt, kan kunden alligevel returner under fortrydelsesfristen. De hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Værdiforringelsen af den brugte vare fastsættes efter, hvad du kan få for den i et videre salg.

Der er 2 års reklamationsret på alle vare der bliver solgt på BazarAuktion, så du skal tilbyde samme reklamationsret som der gives hos andre net butikker.

 

Bliver din auktion ikke solgt, så kan du selv vælge om du vil genstarte den igen, du kan nemt og hurtigt kopiere din auktion og køre den igen.

 

På alle vores auktionere vil der stå hvem der er sælger af produktet på auktionen, så kunden selv kan kontakte dig direkte hvis der er spørgsmål, ved reklamationer skal du som sælger selv tage dig af kunden og hjælpe så godt som muligt, hvis kunden kontakter os angående en reklamation vil vi videre sende deres mail og vi forventer du kontakter/svare kunden inden for 24 timer.

 

Hvis du har andre spørgsmål til at sælge på Bazarauktion så skal du bare kontakte os på Info@BazarAuktion.dk