Boligtilbehør på Auktion

Hos BazarAuktion har vi et fint og varieret udvalg af boligtilbehør til dit hjem. Når det kommer til boligindretning, er det ofte den lille ting der gør den store forskel. Det er ikke sofaen eller spisestuemøblerne som fanger øjet, det er nærmere detaljen i rummet. Fx et unik ur på væggen, et smukt billedet eller en lampe som givet et fantastisk lys. Hos os kan du finde lækre ure, lamper samt andet flot boligtilbehør. Giv din stue eller spisestue lidt nyt liv med et af vores lækre produkter. Tag et kig i vores udvalg og byd på dine favoritter.

 

Sorter:

Online Auktion af møbler

BazarAuktion holder online auktioner med bl.a. møbler og boligtilbehør. Hold øje med siden, fordi der starter hele tiden nye auktioner op. Hos os gør du en god handel, da du selv er med til at bestemme prisen - husk vi har ingen hammerslagsgebyr.

Vi har forskellige produktkategorier fyldt med lækre produkter til auktion. Hos os kan du for eksempel finde et varieret udvalg af accessories, så som håndtasker, rygsække, punge, smykkeskrin, solbriller og andet lækkert tilbehør på auktion. I vores elektronik og personlig pleje kategori kan du gøre et godt køb af produkter som gør din hverdag nemmere. Derudover afholder vi også flere auktioner med ure – Vi har altid et bredt udvalg af ure på auktion – Både herre- og dameure. Hos BazarAuktion kan du kan også finde dit nye favorit smykke, da vi har flere øreringe, halskæder, armbånd og fingerringe på auktion.

Giv dit hjem nyt liv

Trænger du til at pifte dit hjem op? Hos os finder du et stort udvalg af forskelligt bolig tilbehør. Vi kan derfor hjælpe uanset om det er et nyt spisebord, et flot vægur eller måske en ny lampe som du står mangler. Der skal ske lidt forandring i ny og næ, også i vores hjem. Men det behøver ikke nødvendigvis være hele stuen der skal laves om. Det kan ofte bare være en enkelt ting, som kan gøre den helt store forskel for hele rummet. Går du med tankerne om at skifte nogle af de gamle ting ud, men du vil ikke af med en formue?

Med vores online møbel auktion kan du i ro og mag sidde derhjemme og finde de varer der passer bedst ind i lige netop dit hjem og du kan selv være med til at bestemme prisen på dem, så du ikke betaler mere end du ønsker.

Lamper på auktion

Lyset i dit hjem skaber atmosfære, stemning og hygge. Men lamper har ikke kun den formål at gære det lyst i dine rum. Lamper kan også fungere som et nyt møbel, der former rummet og giver det karakter. 

Med vores sortiment af loftslamper, væglamper, standerlamper, bordlamper m.m., ønsker vi at bidrage til, a du finder den helt rette lampe, til dig og dit hjem. Hos os finder du både klassiske og moderne lamper i mange forskellige stilarter, farver og materialer. Vores sortiment skifter løbende, så det kan betale sig at holde øje med siden. Vi afholder nye auktioner hver dag, så du også har muligheden for at køre et godt kup.