Smykke auktion

Der er ikke noget bedre end at finde det helt rigtige smykke, der passer til ens stil. Heldigvis har vi hos Bazar Auktion et bredt udvalg af øreringe, halskæder, armbånd og fingerringe. Vi har et flot sortiment af nye, lækre smykker fra blandt andet GARMA smykker og Needs Jewellery. Hos os kan du samtidig spare gode penge på dit yndlingssmykke, da vores auktioner har et lavt startbud. Det giver dig den perfekte mulighed for at gøre et kup og samtidig få det perfekte smykke - hvad end det er til fest eller hverdagsbrug. Kig med herunder og byd på din favorit.

 

Sorter:

Smykke auktion online

Bazar Auktion er en online auktion, hvor du kan byde på et bredt udvalg af lækre smykker fra blandt andet GARMA smykker og Needs Jewellery. Hos os behøver du ikke at jage rundt i forskellige forretninger, du kan sidde i ro og mag og kigge hele vores udvalg igennem. Hold godt øje med hjemmesiden – Vi får nemlig hele tiden nye smykker til auktion.

Du kan spare mange penge ved at købe dine smykker på auktion. Alle vores smykkeauktioner har et meget lille startbud, så for det meste ligger slutpriserne under den vurderede pris.

Smykker til den rigtige pris

Hos os kan du finde dit nye favorit smykke og ovenikøbet til den helt rigtige pris for dig! Ved at købe smykker på auktion, kan du selv være med til at bestemme prisen og sikre at du ikke betaler mere end du er villig til. Gå på jagt i vores store udvalg og find det helt rigtige smykke som passer til lige netop din stil. Her kan du vælge imellem øreringe, halskæder, armbånd og fingerringe i både sølv og guld. Derudover kan du også finde fine smykkesæt som blandt andet kan indeholde et ur samt halskæde og øreringe som matcher.

Smykker kan pifte ethvert outfit op og et enkelt smykke kan hurtigt gøre et simpelt outfit til noget helt særligt. Smykker kan bruges både til hverdag og til fest. Hos os finder du masser af forskellige smykker til enhver anledning, så der er helt sikkert også noget for dig. Det behøver ikke at være dyrt for dig at købe lækre, flotte smykker. Vores smykkeauktioner har meget lave startbud, som gør det muligt for dig at gøre en rigtig god handel. Du kan være heldig at ende med et lækkert smykke, hvor prisen ligger under vurderingsprisen.

Mange køber ofte deres smykker, så de matcher de ure, de går rundt med. Er du også en af dem? Så kan du da også lige hoppe forbi vores auktion af ure, hvor du kan finde flotte ure i samme mærker som smykkerne, der kan være med til at fuldende dit look. 

Smykker som gave

En af de bedste gaver, du kan give, til en du holder af, er smykker. Uanset om det til din bedre halvdel, søster, datter eller mor, så er et smykke en fantastisk måde at vise, at du holder af dem.

Smykker er utrolig vigtigt for mange mennesker, og når du køber et smykke til en person, så viser du også, hvor godt du kender dem og holder af dem.

Der findes nemlig så mange forskellige stile, og der kan være så stor forskel fra person til person, hvad for en halskæde eller hvad for et par øreringe, de foretrækker. Hvis du kender dine nære rigtig godt, eller er en dygtig detektiv, så kan du helt sikkert finde det perfekte smykke til dem lige her hos BazarAuktion.

Kig de forskellige auktioner igennem, send dit bud afsted, og så er der mulighed for at overraske dine nære med en god fødselsdagsgave, jubilæumsgave, morgengave, studentergave eller hvis de bare fortjener en gave.