Smykke auktion

Hos Bazar Auktion har vi et bredt udvalg af øreringe, halskæder, armbånd og fingerringe. Vi har et flot sortiment af nye, lækre smykker fra blandt andet GARMA smykker og Needs Jewellery. Vores startbud starter på 1 krone.

 

Sorter:

Smykke auktion online

Bazar Auktion er en Online auktion, hvor du kan byde på et bredt udvalg af lækre smykker fra blandt andet GARMA smykker og Needs Jewellery. Hos os behøver du ikke at jage rundt i forskellige forretninger, du kan sidde i ro og mag og kigge hele vores udvalg igennem. Hold godt øje med hjemmesiden – Vi får nemlig hele tiden nye smykker til auktion.

Du kan spare mange penge ved at købe dine smykker på auktion. Da alle vores smykkeauktioner starter på 1 krone, ligger priserne for det meste under den vurderede pris.

Smykker til den rigtige pris

Hos os kan du finde dit nye favorit smykke og ovenikøbet til den helt rigtige pris for dig! Ved at købe smykker på auktion, kan du selv være med til at bestemme prisen og sikre at du ikke betaler mere end du er villig til. Gå på jagt i vores store udvalg og find det helt rigtige smykke som passer til lige netop din stil. Her kan du vælge imellem øreringe, halskæder, armbånd og fingerringe i både sølv og guld. Derudover kan du også finde fine smykkesæt som blandt andet kan indeholde et ur samt halskæde og øreringe som matcher.

Smykker kan pifte ethvert outfit op og et enkelt smykke kan hurtigt gøre et simpelt outfit til noget helt særligt. Smykker kan bruges både til hverdag og til fest. Hos os finder du masser af forskellige smykker til enhver anledning, så der er helt sikkert også noget for dig. Det behøver ikke at være dyrt for dig at købe lækre, flotte smykker. Smykke auktion hos os, hvor alle bud starter på 1 krone, gør det muligt for dig at gøre en rigtig god handel. Du kan være heldig at ende med et lækkert smykke, hvor prisen ligger under vurderingsprisen.