Ure auktion

Bazar Auktion har altid et bredt udvalg af ure på auktion – Både herre- og dameure. Hold øje med siden, vi får nemlig hele tiden nye ure på auktion. Alle vores startbud på ure starter på 1 krone.

 

Sorter:

Online auktioner ure

Bazar Auktion er en Online auktion, hvor du kan byde på et bredt udvalg af lækre ure fra blandt andet GARMA smykker og Needs Jewellery. Hos os behøver du ikke at jage rundt i forskellige forretninger for at finde det ur du drømmer om. Du kan sidde i ro og mag, og kigge hele vores udvalg igennem.

Hold godt øje med hjemmesiden – Vi får nemlig hele tiden nye produkter til auktion.

Du kan spare mange penge ved at købe dit drømme ur på auktion hos BazarAuktion. Alle vores ure på auktion har et startbud på 1 krone. Ofte kan du købe ure til under den vurderede pris.

  

Auktion af vægure

Tik, tak, tiden går. Selvom rigtig mange bruger mobilen, når de skal se hvad klokken er, så er der stadig mange som mener et ur er et must i ethvert hjem. Et vægur kan udover at være praktisk og være dekorativt og løfte udtrykket i et rum. De runde former står godt til ethvert hjem og vækker som ofte interesse på grund af sin funktion. 

Er du til de traditionelle og klassiske vægure eller et vægur med et utraditionelt og sjovt twist? Mulighederne er mange, og det er helt op til dig, hvilket ur der skal sendes hjem til dig. 

 

Auktion af armbåndsure

Selvom ure i det hele taget har været et hvermandseje i mange år, blev hele ur konceptet for en stund nærmest udfaset i forbindelsen med udviklingen af smartphones. Her de senere år, har armbåndsuret fået sin renæssance. Specielt de klassiske armbåndsure er på vej ind igen.  

Et armbåndsur er som oftest en fast del af din stil. Derfor kan der være flere elementer at tage i betragtning, når du skal vælge dit nye ur. Vores udvalg af armbåndsure til både herre og dame går i mange forskellige retninger, således du kan være sikker på at finde et ur, der passer til netop sine præferencer. Hvad end du er til enkle, stilrige og tidsløse ure, eller du er til de mere nytænkende og moderne ure. 

Kan du ikke bestemme dig for hvilket ur du skal vælge? Så er der ikke noget i vejen for at købe et par stykker i forskellige stilarter. Så har du altid et ur, som passer til dit humør og dagens outfit, hvad enten det er fest eller hverdag. 

Armbåndsuret er ikke kun til pynt, men også et vigtigt redskab i din hverdag. Derfor har vi ure til enhver lejlighed. Du kan i vores sortiment både finde klassiske modeller og ure spækket med lækre og sjove detaljer. Fuldend eventuelt dit look med smykker fra vores udvalg.