Ure på auktion

Et ur er den perfekte kombination af et smykke og et redskab, og for mange er det en lige så stor del af ens stil, som ens tøj og boligindretning er. Hos Bazar Auktion har vi heldigvis altid et bredt udvalg af ure på auktion – her finder du både herre- og dameure, samt vægure. Somme tider kan du også være heldig, at kunne byde på tilbehørsprodukter, såsom en urkasse. Hold øje med siden, for vi får nemlig hele tiden nye ure og tilbehørsprodukter på auktion. Find dit drømmeur i lige de farver og design, du ønsker dig. Der er mulighed for at spare mange penge fra sofaen, hvis heldet tilsmiler dig ved en af dine auktioner.

 

Sorter:

Online auktioner ure

Bazar Auktion er en Online auktion, hvor du kan byde på et bredt udvalg af lækre ure fra blandt andet GARMA smykker, Needs Jewellery og Karlsson. Hos os behøver du ikke at jage rundt i forskellige forretninger for at finde det ur du drømmer om. Du kan sidde i ro og mag, og kigge hele vores udvalg igennem.

Hold godt øje med hjemmesiden – Vi får nemlig hele tiden nye produkter til auktion.

Du kan spare mange penge ved at købe dit drømme ur på auktion hos BazarAuktion. Ofte kan du købe ure til under den vurderede pris, og det er dig selv, der styrer dit maksimale beløb. Dermed har du alle muligheder for at få den bedste pris.

  

Auktion af vægure

Tik, tak, tiden går. Selvom rigtig mange bruger mobilen, når de skal se hvad klokken er, så er der stadig mange, som mener, et ur er et must i ethvert hjem. Et vægur kan udover at være praktisk også være dekorativt og løfte udtrykket i et rum. De runde former står godt til ethvert hjem, og vækker som ofte interesse på grund af sin funktion. 

Ligesom der er mange, der har forskellige armbåndsure til forskellige anledninger, så er det også populært at have vægure i flere rum i hjemmet. Det kan være det store vægur til køkkenet, det stylistiske vægur til stuen, og det mere afdæmpede vægur til hjemmekontoret. På den måde er du altid sikret, at du ved, hvad klokken er, uanset hvilket rum du befinder dig i. Mindst lige så vigtigt er dog det faktum, at du formår at give hvert rum sin egen identitet.

Er du til de traditionelle og klassiske vægure eller et vægur med et utraditionelt og sjovt twist? Mulighederne er mange, og det er helt op til dig, hvilket ur der skal sendes hjem til dig og til hvilken pris. 

 

Ure på auktion

Selvom ure i det hele taget har været et hvermandseje i mange år, blev hele ur konceptet for en stund nærmest udfaset i forbindelsen med udviklingen af smartphones. Her de senere år, har armbåndsuret fået sin renæssance. Specielt de klassiske armbåndsure er på vej ind igen.  

Et armbåndsur er som oftest en fast del af din stil. Derfor kan der være flere elementer at tage i betragtning, når du skal vælge dit nye ur. Vores udvalg af armbåndsure til både herre og dame går i mange forskellige retninger, således du kan være sikker på at finde et ur, der passer til netop dine præferencer. Hvad end du er til enkle, stilrige og tidsløse ure, eller du er til de mere nytænkende og moderne ure. 

Kan du ikke bestemme dig for hvilket ur du skal vælge? Så er der ikke noget i vejen for at købe et par stykker i forskellige stilarter. Så har du altid et ur, som passer til dit humør og dagens outfit, hvad enten det er fest eller hverdag. 

Armbåndsuret er ikke kun til pynt, men også et vigtigt redskab i din hverdag. Derfor har vi ure til enhver lejlighed. Du kan i vores sortiment både finde klassiske modeller og ure spækket med lækre og sjove detaljer. Fuldend eventuelt dit look med smykker fra vores udvalg.

Er du allerede selv dækket godt ind af armbåndsure, så kan vores ure også sagtens bruges som en god gave idé. Vores ure på auktion kommer selvfølgelig til både mænd og kvinder, så uanset hvem du er på udkig efter et ur til, så vil vores store udvalg helt sikkert have noget, du kan bruge. 

Find dine yndlingsure, send dit bud afsted, og så er det måske dig, der er den heldige vinder af et nyt armbåndsur